دولت صنایع را در تامین نقدینگی کمک کند

 «حمید حمیدی‌یگانه» ، مدیرعامل میان کرد ملایر در بازدید معاون صنایع عمومی وزارت صمت از این شرکت اظهار کرد: در جریان این بازدید دو مشکل اساسی این واحد تولیدی شامل تامین سرمایه در گردش و مشکل برق مطرح شد.
وی با بیان اینکه با وجود تمامی سختی‌ها و موانع، این شرکت همچنان در حال تولید است، افزود: با طرح مشکلات این شرکت، «ابراهیم شیخ» معاون وزیر صمت قول مساعد داد این مشکلات و موانع بررسی و رفع شود.
مدیرعامل شرکت کیان‌کرد ملایر ابراز امیدواری کرد: با رفع مشکلات موجود، بتوانیم تولید در این مجموعه بزرگ را حفظ کنیم و برنامه‌های طرح توسعه را ادامه دهیم و میزان ظرفیت تولید را افزایش و اشتغالزایی را توسعه دهیم.
حمیدی‌یگانه با اشاره به اینکه کارگران در دو شیفت کاری مشغولند و روند تولید به صورت شبانه‌روزی ادامه دارد، بیان کرد: مشکلی از نظر تامین مواد اولیه کارخانه‌های تایر وجود ندارد و پیش‌بینی لازم حداقل برای سه تا چهار ماه آینده انجام شده است.
این صنعتگر همچنین گفت: این شرکت در حال حاضر حدود ۴۵ تا ۵۰ درصد از نیاز کشور به منسوج استخوان‌بندی تایر را تولید می‌کند و در صورت تامین سرمایه در گردش، قادر به افزایش این ظرفیت است.
وی عمده‌ترین مشکل این واحد را تامین سرمایه در گردش عنوان کرد و گفت: ماهیانه ۲ میلیون دلار خرید خارجی داریم که طبق برآوردهای انجام شده حدود سه تا چهار هزار میلیارد ریال سرمایه در گردش نیاز داریم و با توجه به وضعیتی که در ساختار صنعت خودرو کشور وجود دارد، نیاز به نقدینگی داریم
قول مساعد معاون وزیر صمت برای تامین نقدینگی کیان‌کُرد
مدیرعامل شرکت کیان‌کُرد ادامه داد: به تناسب محدودیت‌هایی که خارج از کشور وجود دارد، نوع مواد اولیه ما که ارز بر است و همچنین طولانی شدن دوره گردش عملیات خرید تا تولید و برگشت پول، سرمایه در گردش کم می‌آوریم که بخشی توسط سرمایه‌گذار تامین می‌شود و از سود آن برنمی‌دارد، یک بخش آن نیز بانک‌ها باید به ما کمک کنند.
حمیدی‌یگانه اظهار کرد: در این شرایط باید نقدینگی برای تامین شود تا بتوانیم مجموعه تولید را مدیریت کنیم و با چرخش پول در صنعت، مشتریان ما بتوانند دیون خود را برگردانند تا ما بتوانیم از پس تامین نقدینگی، خرید ارز، تامین مواد اولیه و برق برآییم و تولید را سرپا نگه داریم.
وی ظرفیت نصب شده شرکت کیان‌کرد را ۹ هزار و ۲۷۰ تُن در سال عنوان کرد و گفت: از این میزان حدود ۶ هزار و ۸۰۰ تا هفت هزار تُن قابلیت تولید دارد و با این ترکیب محصول، تا ۱۱ هزار تُن قابل افزایش است که امسال با ورود دو تا دستگاه جدید، این افزایش تحقق پیدا خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت کیان‌کُرد با اشاره به اجرای طرح توسعه این واحد در سال‌جاری، افزود: در طرح توسعه، سعی ما تولید محصولات جدیدی است که بازار به آن نیاز دارد.
حمیدی‌یگانه همچنین تعداد کارگران فعال در این مجموعه را حدود ۲۳۰ نفر عنوان کرد و گفت: به صورت غیرمستقیم که کل دامنه تاثیرگذاری در حوزه‌های مختلف را درگیر می‌کند و حدود ۲۰ تا ۳۰ هزار میلیارد ریال گردش نقدینگی در استان و منطقه ایجاد می‌کند، هزاران نفر مشغول هستند
کیان‌کُرد در مسیر افزایش ظرفیت تولید
وی یادآور شد: در طرح توسعه این شرکت حدود ۲۰ تا ۳۰ نفر افزایش نیرو خواهیم داشت و این افزایش نیرو در راستای مراقبت از سلامت جسمی و روانی کارگران شاغل و جلوگیری از فرسایش نیروی انسانی در این مجموعه است.
به گزارش ایرنا؛ «ابراهیم شیخ» معاون صنایع عمومی وزیر صمت بتا همراهی «سیدرسول حسینی» معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر و «محمدعلی محمدی» مدیرکل صمت استان همدان از شرکت کیان‌کرد به عنوان بزرگترین تولیدکننده نخ لاستیک کشور در ملایر بازدید کرد و در این بازدید قول مساعد برای تامین سرمایه در گردش مورد نیاز این شرکت داده شد.
شرکت کیان‌کرد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین تولیدکنندگان منسوج استخوان‌بندی تایر در کشور، نقش مهمی در زنجیره تأمین صنعت تایر ایران ایفا می‌کند.
در جریان این بازدید، معاون وزیر صمت ضمن آشنایی با ظرفیت‌های فنی و تولیدی شرکت، بر اهمیت توسعه واحدهای تخصصی و افزایش تولید داخلی تاکید کرد و از آمادگی وزارتخانه برای حمایت از تأمین مواد اولیه و توسعه ماشین‌آلات خبر داد.
شرکت کیان‌کرد با بهره‌گیری از فناوری روز و استانداردهای بین‌المللی، به‌عنوان یکی از صنایع استراتژیک استان همدان، در مسیر افزایش ظرفیت و صادرات‌محور شدن قرار دارد و می‌تواند نقش‌آفرینی بیشتری در اقتصاد صنعتی کشور ایفا کند.
معاون وزیر صمت همچنین در سفر به ملایر از پروژه در حال ساخت شرکت خشکبار طلایی ۵۵۵ بازدید کرد، این واحد تولیدی که با هدف فرآوری و بسته‌بندی خشکبار در حال احداث است، از پروژه‌های مهم بخش کشاورزی-صنعتی شهرستان به‌شمار می‌رود و پس از بهره‌برداری می‌تواند نقش موثری در اشتغال‌زایی و صادرات غیرنفتی استان ایفا کند.