ادامه رایزنی ها برای حمایت مالیاتی از صنعت روکش

مدیر سفارشات شرکت کن تایر در گفتگو با «لاستیک پرس» با اشاره به پیگیری های مداوم این شرکت برای اتخاذ یک راهبرد مناسب و مشوق های ضروری در حوزه بازیافت تایر، به خصوص در حوزه مالیات گفت: متاسفانه به رغم همه تلاش ها و مذاکراتی که با سازمان امور مالیاتی و محیط زیست برگزار شده، این دو سازمان تایر را جزو زباله های صنعتی قلمداد کرده اند و این در حالی است که در هیچ جای دنیا تایر، زباله صنعتی محسوب نمی شود. بر این اساس درخواست برگزاری یک جلسه مجدد کرده ایم تا یک بار دیگر به بررسی این موضوع با حضور کارشناسان این دو سازمان و فعالان این صنعت بپردازیم.

مجید حاتمی با بیان این که در تمام دنیا از صنعت روکش حمایت های مناسبی صورت می گیرد و معافیت های مالیاتی و حمایت های تخصیص انرژی وجود دارد، گفت: اما در ایران نه تنها حمایتی صورت نمی گیرد، بلکه موانعی نیز ایجاد می گردد؛ به عنوان مثال در بورس کالا برای خرید SBR با مشکل روبرو هستیم، چراکه عملا در رده بندی شرکت های قطعه ساز قرار می گیریم، نه تایرساز.

وی ادامه داد: این در حالی است که شرکت های روکش، در عمل تایر تولید می کنند و محصول نهایی فرایند تولید در این شرکت ها تایر خودرو است.

به گفته حاتمی همین یک قلم تبعیض باعث می شود در رقابت برای خرید مواد اولیه، سهمیه کافی به تولیدکنندگان این صنعت نرسد و این موضوع یک مانع جدی برای این شرکت ها است.

وی با بیان این که فعالان صنعت روکش باید حضور جدی تری را برای احقاق حقوق این صنعت داشته باشند گفت: این شرکت ها باید به صورت متحد این مذاکرات را پیش ببرند، چراکه در حال حاضر چند شرکت به صورت مستقل و جداگانه موضوعات را پیگیری می کنند که نتیجه بخش نیست.

مدیر سفارشات کن تایر در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان این که در حال حاضر هفته ای یک روز برق کارخانه قطع و فشار گاز در برخی ساعات با کاهش روبرو می شود گفت: به دنبال خرید ژنراتور هستیم تا بتوانیم به نحوی معضل انرژی را برطرف کنیم، اما متاسفانه در تامین گازوییل هم برای فعالیت ژنراتور با مشکل روبرو هستیم و بعد از طی کردن بروکراسی پیچیده اداره صمت و اداره برق و ارایه آمارهای لحظه ای تولید، واردات و …، موفق به اخذ نامه و معرفی به پالایشگاه ها برای خرید گازوییل شده ایم، اما پالایشگاه اعلام می کند گازوییل کافی برای تحویل ندارد.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه ژنراتور خریداری کرده ایم که در حال بارگیری است و می تواند علاوه بر تامین نیاز شرکت، به سیستم نیز برق تزریق کند، اما اگر گازوییل مورد نیاز برای فعالیت آن تامین نشود، عملا این خرید بی فایده خواهد بود.

به گفته حاتمی یک روز قطعی برق عملا 15 تا 20 درصد از تولید شرکت را در هفته کاهش می دهد.